You gotta work for that Friday feeling to appear/15.06.12

Skickar jobbrelaterade sms på morgonkvisten innan jag ens har vaknat till, för att få en anledning att springa upp med ett språng. Hade väl inte en lika lugn fredagsmorgon med min kära råggröt, men mycket har hunnits med! Ett par exempel…

#1. En spårlöst försvunnen extern hårddisk har hittats, äntligen! Saker jag skjuter upp att göra i rädsla för paniken som uppstår när man letar frenetiskt överallt men inte hittar det man letar efter. Men nu så. Organiserade upp 80G fotografier, raderade en massa och nu mår min kära Macbook bättre (det är ändå dags för en ny!).

#2. Lärt mig ett och annat tekniskt, funderar på att byta ut ett par timmars läsning ur FOKUS/Filter och spendera dem med teknologiska/dator magasin, för det kan verkligen behövas. Tänker inte ens nämna de idiotiska saker, men ack så användbar kunskap jag lärt mig, som förmodligen vilken medelmåtta som helst redan föddes med. 

#3. Blivit räddad av Roy, älskar känslan av ett stort åskmoln till problem som blir löst med ett trollslag. It’s called magic. Sedan peppade vi upp varandra lite extra för resan till Berlin, förutom allt jag vill hinna med att se och göra så är vissa saker i fokus; de företagsbesök vi ska hänge oss åt! För att inte glömma besöket hos Handelskammaren. Are we excited? Yes indead.

#4 I samma veva som jag drog ut massa flyttkartonger, hittades en hög nygamla träningskläder från Nike. Nu är jag redo för dagens träningspass, 20 kilometer cykling på landsväg och ett stenhårt gympass (som alltid!).

  • Jun 15

Fixed. theme by Andrew McCarthy