Todays “TO DO LIST”

är skriven.. 

Vaknade upp extra tidigt (7.30) för att få avnjuta en frukost ihop med två lite småstressade familjemedlemmar. Måndag betyder att rutiner ska präntas in igen efter att vi gjort vårt bästa för att förändra under de två dagar som vi kallar helg. 

Denna måndag betyder för mig den sista dagen på svensk mark fram tills den 18e juni. Imorgon kväll befinner jag mig i Montpellier efter två mellanlandningar i Amsterdam och Paris. 

Nu ska lite bilder redigeras och skickas till Ramlösa och Vitamin Well från Entrepreneurs Academy’s senaste event, för att tacka för den fina sponsringen, och sedan blir det ett skype möte med marknadsföringsgruppen.

Resväskan är packad som den beresta resenär jag är. Försöker överbevisa att jag inte alltid jobbar i sista minuten, men sommarsemester som sträcker sig längre än två veckor i ett klimat jag smått glömt hur det känns, tar väl sin lilla extra tid (ändå tog det mig femton minuter igår, verkar vara som att min moder tog tid efter min timmes långa klagosång).

När jag packar river jag ut allt som har potential, min sommargarderob är den sämsta då jag anser det vara oerhört obekvämt att klä sig som en värdig och anständig människa utan att det skaver mellan låren av svett, shorts som åker upp och visar lite för mycket hud och att man får panik över en för åtsittande topp/klänning osv. Förmodligen ett par av anledningarna varför ingenting verkar duga och jag äger ett trettiotal kappor/jackor istället. Jag föredrar hösten, ni läste precis rätt.

Min hög av potentiella kläder ligger på golvet, då börjar det omsorgsfulla valet. Det handlar om att hitta fler plagg än just de där två som man vet att man kommer använda med full säkerhet och övertyga sig själv om att du ska och du måste använda något mer. Fyra veckor kräver mer. När väskan väl är packan vet jag att jag sedan kommer skala ner mängden ytterligare, och det är just på denna punkt som ger mig rättigheten att kalla mig berest. I min tonår när fyra veckor skulle spenderas i Miami åkte alla tänkbara plagg med då jag redan då hade samma känsla förknippad med sommarkläder. Panik. En fjärdedel användes aktivt.

Men nu har man lärt sig att ta med sig mindre. Mina ryggmuskler tackar mig för det.

  • Jun 18
  • 1
  1. ninapersson posted this

Fixed. theme by Andrew McCarthy